Președintele PSD Suceava Ioan Stan are o serie de considerații, într-un comunicat de presă, în legătură cu depunerea candidaturii pentru președintia Consiliului Județean a șefului liberal Gheorghe Flutur.
CITEȘTE
Stan spune că discursul lui Flutur “nu s-a făcut remarcat cu nimic nou: doar minciuni, demagogie și promisiuni deșarte.
A fost același discurs cu care ne-a obișnuit în acești 4 ani, în care ne-a vorbit săptămânal despre marile sale proiecte ipotetice, dar nimic despre realizările avute până acum.
Și nici nu poate vorbi despre realizări, pentru că nu le-a avut”.
Stan afirmă că “nu vedem nici parcul industrial al Sucevei pe care ni l-a promis, nici investitorii din Germania, Austria, Elveția, Cehia, Polonia, Serbia, etc. care chipurile făceau coadă la ușa lui ca să dea bani județului, nu a realizat nici autostrada Gdansk – Varşovia – Lviv – Cernăuţi – Suceava – Bucureşti – Sofia pe care o anunța triumfalist ca și realizată prin 2018.
Așa că până la tunelurile prin munți, până la aeroportul de la Floreni, până la tabăra internațională de la Bucșoaia și câte și mai câte imaginate, să aibă în vedere că avem peste 600 kilometri de drum județean unde nu s-a intervenit nici măcar cu o lucrare de întreținere în ultimii ani, iar aproximativ 300 kilometri de drum județean au rămas după 4 ani de mandat ai dlui Flutur, neasfaltați”.
DAN PASCARU
Sa aiba grija ca daca nu este pus viceprimar cine trebuie s-ar putea ca cineva sa vorbeasca despre cuvantul de cod ”zer”, si s-ar putea sa vorbeasca acolo unde trebuie.
Credeti ca dupa revolutie a fost pus primar intamplator in fulticeni.
P.S. Pentru necunoscatori nu este vorba de zerul ca produs secundar care se obține la prepararea unor tipuri de brânzeturi cum ar fi cașul.
Sa aiba grija ca daca nu este pus viceprimar cine trebuie s-ar putea ca cineva sa vorbeasca despre cuvantul de cod ”zer”, si s-ar putea sa vorbeasca acolo unde trebuie.
Credeti ca dupa revolutie a fost pus primar intamplator in fulticeni.
P.S. Pentru necunoscatori nu este vorba de zerul ca produs secundar care se obține la prepararea unor tipuri de brânzeturi cum ar fi cașul.