Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universității Ştefan cel Mare Suceava a organizat, pe 10 și 11 noiembrie, în format hibrid, cea de-a X-a ediție a conferinței internaționale “Student in Bucovina”, desfășurată sub egida Ministerului Educației.
Au participat fizic peste 100 de studenți de la programele de studii de licenţă, masterat şi doctorat de la USV și 50 de studenți în format online, de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Universitatea Națională de Tehnologii Alimentare din Kiev, Universitatea Națională Iuri Fedkovici din Cernăuți, Institutul de Educație și Știință în Tehnologii Alimentare – Ucraina, Institutul de Inginerie Termofizică al Academiei Naționale de Științe – Ucraina, Universitatea din Oradea, Universitatea Tehnică din Cluj Napoca – Centrul Universitar Baia Mare, Universitatea Sapientia – Miercurea Ciuc și Banca de Gene Suceava.
Evenimentul s-a adresat exclusiv studenţilor, având rolul de a-i ajuta să deprindă interesul şi abilităţile necesare pentru cercetare, începând de la nivelul studiilor de licenţă.
BEATRICE OȘEAN