Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universității Ștefan cel Mare Suceava lansează un nou program de studii de masterat: Managementul suplimentelor alimentare și al produselor pentru sănătate.
Prgramul de studiu, unic la nivel național, are ca scop pregătirea de profesioniști calificați care să înțeleagă complexitatea suplimentelor alimentare și a produselor pentru sănătate și să poată oferi sfaturi și îndrumări consumatorilor.
În cadrul acestui masterat, studenții vor avea oportunitatea să exploreze industria suplimentelor și a produselor pentru sănătate, totodată vor dobândi competențe avansate în marketing, reglementări legislative și strategii de management și vor colabora cu experți din domeniul suplimentelor alimentare.
“Planul de învățământ cuprinde discipline legate de strategii inovatoare de obținere, promovare și vânzare a suplimentelor alimentare, de reglementările privind siguranța și eficacitatea suplimentelor alimentare, nutriția și aplicații ale suplimentelor pentru diverse patologii, gestionarea afacerilor și analiza pieței produselor pentru sănătate și a suplimentelor alimentare”, a transmis USV.
Durata programului este de 2 ani, iar diploma este recunoscută la nivel național și internațional.
BEATRICE OȘEAN